Американският рапър Кание Уест е подал документи в щата Арканзас, за да бъде регистриран като независим кандидат в президентската надпревара на САЩ, като е посочил за свой вицепрезидент Мишел Тидбол - лайф коуч (треньор, помагащ на хората да открият липсващо звено в развитието си) със седалище в Уайоминг, където рапърът притежава имение.

Документите на Кание Уест са били внесени само 15 минути преди крайния срок за щата Арканзас, като този път той посочва в тях Мишел Тидбол за свой вицепрезидент.

43-годишният Уест за първи път нарече Тидбол свой потенциален вицепрезидент на 4 юли, когато публично обяви, че се кандидатира за поста в Туитър профила си.

57-годишната Тидбол определя себе си като "библейски лайф коуч" и по-рано спомена на една от телеконференциите си, че "не гледа новини".

Тидбол е от Коди, Уайоминг - същото градче, където Кание притежава ранчо за 14 млн. долара.

Интернет архивите разкриват любопитни неща за Тидбол, която управлява уебсайта Yarash.org. TMZ е получил достъп до една архивирана страница, съдържаща биография на Тидбол.

В информацията се съобщава се, че Тидбол е била посетена от Бог, когато е била само на шест месеца и е била на ръба на смъртта.

"В една болнична палатка Бог ме посети за първи път и ми разкри живота и съдбата, които и до днес мога да си спомня", се казва в биографията на Тидбол.

Религиозните убеждения на Тидбол само се засилват, както тя разказва: "Възпитавана в църквата, аз обичах Бога, срещнах се с Него, но исках да знам повече. На седемнадесет попаднах в небесните сфери и взех решение да Му служа през всичките дни от живота си".

Биографията посочва още, че Тидбол има "различни образователни степени за психично здраве и наказателно правосъдие".

TMZ потвърди, че Тидбол е получила бакалавърска степен по психология от Университета в Уайоминг през 2003 г., но допълнителните й академични постижения не са ясни.

Не е ясно как потенциалните президент и вицепрезидент на САЩ са се срещнали и са станали близки, но Тидбол казва пред "Дейли мейл", че рапърът се справя "добре", след като сподели серия от шокиращи публикации в Туитър преди две седмици.

Припомняме, че по време на 4-часово интервю, което Кание Уест даде през юли пред "Форбс", рапърът каза, че като президент ще настоява за задължителни проповеди в училищата и ще се бори срещу абортите ("Аз съм за живота"). Певецът тогава изрази мнение, че евентуална ваксина против COVID-19 би била "белега на Звяра" и тези, които се възползват от нея "няма да бъдат допуснати в Рая".

Вижте повече за Кание Уест и Мишел Тидбол в Ladyzone.bg.