Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка усети от първа ръка критиките срещу семейството й. В социалната мрежа “Туитър” тя цитира сагата “Междузвездни войни”, но получи язвителен коментар от Марк Хамил, изиграл небезизвестния Люк Скайуокър във филмите от поредицата.

Онлайн Иванка Тръмп публикува снимка на семейството си – съпругът й Джаред Къшнър и тя са облечени във вечерно облекло, а пред тях си играят децата им. Едно от момчетата е облечено като сторм трупър – известните войници на Империята в “Междузвездни войни”.

Под снимката Иванка написа: Силата е могъща в нашето семейство – фраза, която се използва многократно във филмите от сагата.

От своя страна актьорът Марк Хамил, който изигра главната роля на Люк Скайуокър в поредицата, отговори подобаващо на президентската дъщеря. Той сподели нейната снимка на своя профил в “Туитър” и написа: “Сгрешили сте думата “измама”.

Хамил неведнъж е казвал открито, че е против администрацията на американския президент и не се свени да го критикува публично. С този коментар той намеква, че за семейство Тръмп ваши по-скоро фразата “Измамата е могъща в нашето семейство”.

Актьорът е добавил и хаштаг #GoForceYourself, цензурирайки известен обиден израз на английски език.

Коментарът му беше споделен над 70 хил. пъти в “Туитър” и получи около 400 хил. харесвания за броени часове.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!