Зрителите на предаването „Преди обед“ по bTV имаха възможност да посетят дома на певицата Ирина Флорин, която всички познаваме най-вече със суперхита от 90-те години „Цвят лилав“.

След като няколко пъти заради COVID-19 отказваше интервю, певицата най-сетне се престраши и допусна екип на телевизията във всекидневната си.

Снимка: Getty Images

2020 г. лиши изпълнителите от възможността да пеят пред публика и да правят концерти, но им даде възможност да творят от вкъщи и да готвят албуми и концерти за следващата година. Ирина Флорин пусна две нови песни през тази година, една от които е „Заспи сърце“.

"Заспи сърце" е нова песен с текст и музика на Крум Георгиев, с когото Ирина Флорин е работила по песните „Тъмнината в мен“, „По целувките“ и „Какво е любов“. Мелодията е с фолклорни мотиви, но за основа не е използвана някоя съществуваща песен. Анимацията във видеото е на младата София Добрева.

Следващата година Ирина Флорин готви концерт за деня на влюбените. Тя планира да изпълни новите си песни, но обещава да включи в репертоара си и някои от най-популярните си хитове. Готви и нов албум, но не желае да се ангажира с дата за издаването му, тъй като коронавирусът прави планирането невъзможно.

Цялото интервю с певицата може да видите във видеото от "Преди обед" на сайта LadyZone.bg: