Тези холивудски звезди са отказали алкохола по различни причини. Някои от тях са имали сериозна зависимост, други пък са опитвали еднократно. Ан Хатъуей, Наоми Кембъл, Брадли Купър - общото между тях е, че са решили повече да не пият. 

Кристин Дейвис споделя пред британското издание Marie Clarie, че не е смятала, че ще живее повече от 30 години, заради алкохола. "Влязох в програмата по актьорско майсторство, но ми беше много трудно, защото често имах махмурлук и не се справях добре в часовете. Помислих си: "Знаеш ли какво? Трябва да избереш или едно, или друго." - разказва звездата от "Сексът и градът".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ан Хатъуей пък решава, че може да замени махмурлука с повече време, прекарано заедно със сина си. Когато Джонатан се ражда през 2016 г., Хатъуей решава да не пие в продължение на 18 години, до момента, в който той постъпи в колеж. За "Лорейн" през същата година звездата споделя: "Засега това е вярно само от половин година. Остават ми 17 години и половина." Звездата от "Дневниците на принцесата" си е обещала, когато синът й стане пълнолетен, да се премести на място, където да си има свое лозе. 

Според читателско проучване, проведено от Women's Health, 33% от участвалите са се опитали да облекчат стреса по време на пандемията като са пили повече алкохол. 

Кои са другите звезди, избрали живот без алкохол - четете на Ladyzone.bg.