Хранителна компания представи революционно технологично изобретение – мелачка за черен пипер, която изключва всички електронни устройства в дома.

Откакто съществува интернет, а още повече след развитието на мобилните технологии, общуването между хората се е влошило. Това най-много си личи по време на вечеря, независимо дали става въпрос за в ресторант или у дома. „Pepper Hacker” прилича на съвсем обикновена мелачка за черен пипер, но в нея е скрита технология, която позволява на да се изключат всички рутери, мобилни телефони и телевизори в къщата за 30 минути и то само с едно завъртане на механизма на мелачката.

Създателите на това умно изобретение, компанията Dolmio, казват, че вечерите със семейство и приятели са много важни, но често се разсейваме от технологията, която би трябвало да ни свързва. За момента, устройството е само прототип, но от Dolmio се надяват то да стане масово.

Компанията е стартирала и интересна рекламна кампания, която показва реакциите и резултатите от използването на технологичната мелачка за пипер.