Петър от "Фермата" сподели спечелената латино вечер с Даяна, с която се преоткриха. Двамата се насладиха на мексиканска вечеря, латино музика и пофлиртуваха, докато другите фермери споделяха трапеза с родопски ястия.

По време на вечерята двамата установиха, че не са успели да се опознаят добре, но определено имат симпатии един към друг.

Петър призна, че Дая е негов тип жена - "красива, нежна", но има някои притеснения, защото не е комуникирал често с нея.

"Харесва ми характера му, чувството му за хумор. Но има някаква бариера, която той е поставил и аз не си позоволявам да я премина. Затова два месеца вече ние сме като непознати", сподели Даяна.

Докосвания, отмятане на косата, прехапване на устни - едни от невербалните знаци, които могат да си разменят хора, наслаждаващи се на положителни емоции помежду си. Други жестове, натоварени със смисъл, които си подадоха Петър и Даяна, бяха погалване по врата, усмивки, леко смущение, закачливи погледи и др. Според психолозите езикът на тялото често казва повече отколкото самите думи.

Ако масата с мексиканската храна по-скоро разделяше двамата, то танците разрушиха тази преграда. 

"Малко ми е трудно да спазвам прилична дистанция. Или ще е, или няма да е", каза пилотът, докато танцуваха.

Какви тайни сигнали си размениха Петър и Даяна по време на латино вечерята - четете на Ladyzone.bg.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!