2020 г. без съмнение ще остане във филмовата история като годината на стрийминга. Когато кината са затворени, най-лесният начин да гледаш каквото желаеш е да се абонираш за някоя от платформите. Тук ви представяме 10-те най-гледани заглавия в една от най-популярните и най-достъпни платформи в България – Voyo.

1. „След“

Романтичната поредица по романите на Анна Тод е хит не само в България, но и по целия свят. Родните фенове обаче имаха възможност да се срещнат отблизо (доколкото позволяват мерките срещу COVID-19) със звездите от филма, чието продължение се снима в България.

Филмите следват класическия сюжет на модерни любовни романи като „Здрач“ и „50 нюанса сиво“. Теса е добро и амбициозно момиче, което се запознава с мрачния Хардин. Той е нейна пълна противоположност – татуиран, надменен и самоуверен. Двамата усещат привличане помежду си и така започва бурната им любовна история, която читателите следват в продължение на 5 книги.

2. „Астерикс: Тайната на вълшебната отвара“

В годината, в която загубихме създателя на феноменалния френски комикс за галските герои Астерикс и Обеликс, не е изненадващо, че зрителите се сетиха за тях.

„Астерикс: Тайната на вълшебната отвара“ е френски анимационен филм от 2018 г. В него възрастният друид Панорамикс, който приготвя вълшебната отвара, даваща силата на Астерикс, решава да предаде рецептата на по-млад друид, който да я приготвя след него.

3. „Патешка история“

Анимационният филм от 2018 г. е копродукция между САЩ и Китай. Негов създател е Крис Дженкинс, който е работил по анимационни филми като „Парижката света богородица“, „Малката русалка“ и „Цар лъв“.

Във филма се разказва за гъсок, който трябва да се грижи за две малки патета, докато пътуват на юг.

Пълният списък на най-гледаните филми във Voyo през 2020 г. може да намерите на сайта LadyZone.bg: