Популярната водеща Елън Дедженеръс получи остри критики за една от шегите си. Откакто бяха обявени строгите мерки срещу коронавируса и беше забранено струпването на много хора на едно място, водещата прави забавното си предаване онлайн от дома си.

Неотдавна тя публикува видео, вече премахнато от мрежата, в което шеговито коментира карантината и самоизолацията, на която повечето хора са се подложили: “Едно от нещата, които научих от това да съм в карантина е, че то е като да си в затвора”, каза тя на почитателите си в интернет. “Най-вече защото нося същите дрехи вече 10 дни и всички тук са хомосексуалисти.”

Елън и съпругата ѝ Порша де Роси
Снимка: Getty Images

Дедженеръс спазва призивите за изолация и не напуска дома си, където е заедно със съпругата си Порша де Роси.

В интернет обаче се появиха коментари, които я обвиняват в нетактичност да сравнява доброволната изолация с тежкото положение на затворниците по време на пандемията:

“Като изключим това, че хората в затворите не могат да се дистанцират един от друг, нямат достатъчно вода и тоалетна хартия и ще умират на големи групи заради COVID-19, твоята карантина, Елън, със сигурност е като престой в затвор”, написа един от потребителите на социалните мрежи.

Други напомниха на водещата, че живее в къща за милиони в Калифорния.

Още реакции може да намерите на сайта LadyZone.bg, както и да видите кои други звезди разгневиха хората с коментарите си за пандемията: