Ексцентричен музей предизвиква противоречиви чувства. Експозицията е в шведския град Малмьо и представя най-отвратителните храни по света. Представените блюда са истински и дори могат да бъдат дегустирани, но желаещите не са много.
Сред най-екзотичните експонати са сирене от Сардиния с ларви от насекоми, шотландска саздърма от овнешка карантия, шведска ферментирала херинга. Според организаторите на експозицията, безспорно най-отвратителната храна е ферментирала печена акула от Исландия.
От пикантни заешки глави до супа от плодови прилепи, колекцията на музея се стреми да постави на изпитание усещането за вкус.
Скакалци, печени животински черепи и други части от телата на животни, включително очни ябълки, са изложени в съдове.
Азиатските храни са представени от миризливия плод дуриан и смърдящо тофу. Супата от плодови прилепи пък идва от архипелага Палау в Тихия океан.

 
													 
													 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
             
                 
                     
                     
                     
                 
                     
                     
                     
                 
                     
                     
                     
                 
                     
                    