Джулия Робъртс и Дензъл Уошингтън ще се съберат отново за снимките на предстоящ трилър на Нетфликс.

52-годишната актриса и 65-годишният актьор, които си партнираха във филма "Версия Пеликан" през 1993 г., ще участват в новия филм Leave the World Behind (Остави света зад себе си).

Филмът с Робъртс и Уошингтън е базиран на предстоящия роман на Руман Алам, който ще бъде публикуван през есента. Режисьор на продукцията ще бъде Сам Есмаил, създател на "Г-н Робот".

"Джулия Робъртс и Дензъл Уошингтън са отново заедно", не скриха вълнението си от Нетфликс, като споделиха новината в Туитър профила си. 

"Двойката ще участва в Leave the World Behind на Нетфликс, режисиран от Сам Есмаил и базиран на предстоящия роман на Руман Алам за две семейства, принудени да прекарат заедно дълъг уикенд", пишат от стрийминг платформата в социалната мрежа.

Джулия Робъртс ще играе Аманда - жена, която наема ваканционен дом заедно със съпруга си и две деца. Почивката на семейството е прекъсната, когато собственикът (Дензъл Уошингтън) и съпругата му неочаквано се прибират вкъщи - като това е само началото на странните събития.

По-рано Джулия Робъртс работи заедно с режисьора Есмаил в първия сезон на сериала "Homecoming" - психологически трилър на Амазон. Новата продукция на Есмаил сега се очертава да бъде в подобен стил.

Вижте повече за Джулия Робъртс и Дензъл Уошингтън в Ladyzone.bg.