Актрисата Джуди Денч стана най-възрастната жена, позирала някога за корицата на британския „Вог“. Изданието има 104-годишна история, а Денч е първата жена на 85-години, която гордо позира за неговата корица, пише Би Би Си.

Снимките са направени за юнския брой на списанието, а в дълго интервю Денч говори за самоизолацията в дома й в Съри, Англия.

Тя казва, че се надява настоящата криза да доведе до „големи количества доброта“ .

„Сигурна съм, че се чувствам както всички останали. Живеем в безпрецедентни времена и е много трудно да го осъзнаем. Хубавото от това е, че много хора осъзнаха в каква ситуация са тези, които са напълно сами. Ако кризата доведе до доброта, това ще бъде страхотен плюс“, казва актрисата.

В интервюто актрисата коментира и идеята следващият Джеймс Бонд да бъде жена. По думите й тогава героят трябва да се казва по различен начин.

На въпрос дали мисли скоро да се пенсионира и да остави киното зад гърба си, тя казва „Не! Не използвайте тази дума! Не и в тази къща! Бързо отивай да си измиеш устата!“.

Предишният рекорд за най-възрастна дама на корицата на британския „Вог“ беше на Джейн Фонда, която позира на 81-годишна възраст.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!