Усмихната, секси и забавна - Дженифър Анистън навърши 52 години. И макар да обмисля да се откаже от актьорската си кариера, тя все още не спира да се снима. 

Съвсем скоро Анистън започна работа по новия сезон на хитовия сериал „The Morning Show”.

"Този екип работи толкова усилено, за да направи най-доброто шоу, което е възможно. За мен е чест, че съм част от това", сподели в "Инстаграм" актрисата.

И докато всички фенове очакват и продължението на "Приятели", стана известно, че преди време един от гост актьорите в сериала е тормозел Анистън.

В интервю за списание „Холивуд Рипортър“ режисьорът Майкъл Лембек разказва за проблемите, които е имал с Жан-Клод Ван Дам. Според него той се е държал непрофесионално, арогантно и е бил неподготвен за ролята си.

„Снимахме първо сцената с него и Дженифър. След това тя дойде при мен и ме помоли да му кажа да не си пъха езика в устата ѝ, докато я целува. Аз му казах, че не е добре да прави това и после снимахме сцената с Кортни. Тя също ми каза, че я е целунал с език е ме помоли да му предам да не прави това. Трябваше да му го повторя, но този път по твърдо", разказа Лембек.

Как се е променила актрисата за 52 години - може да прочетете на Ladyzone.bg.