Актрисата Джейми Лий Къртис отбеляза 22 години, откакто е решила да изчисти организма си от опиатите. Тя сподели своя снимка от времето, когато е била пристрастена към наркотиците и алкохола:

„Преди много години в една далечна галактика…“, написа тя, вдъхновена от култовите начални надписи на поредицата „Междузвездни войни“. „Аз бях млада ЗВЕЗДА във ВОЙНА със самата себе си. Тогава не знаех. Прогонвах всичко. Пазех го скрито. Бях толкова болна, колкото тайните си.“

Снимка: Getty Images

Джейми Лий Къртис и преди е споделяла, че е имала сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. Тя се е пристрастила покрай баща си, големия холивудски актьор Тони Къртис („Някои го предпочитат горещо“), който също е известен със зависимостта си към наркотици. Тони Къртис почина на 85-годишна възраст.

Актрисата е употребявала наркотици в продължение на 10 години и не я е спряло дори това, че брат ѝ умира от свръхдоза на 21 години.

За щастие преди 22 години Джейми Лий Къртис решава да се освободи от вредния навик и спира да употребява: „С божията милост и подкрепата на много приятели, които разбират чувствата ми, както и на двама ангели на трезвеността… успях да остана трезва. Бях стигнала дъното, така че тази снимка, на която гордо пия, ми помага да си спомням. На всички, които се борят със същото и на тези, които са поели по този път… РЪКАТА МИ Е ВЪВ ВАШАТА.“

Още любопитни подробности за живота на Джейми Лий Къртис може да прочетете на сайта LadyZone.bg: