През следващия уикенд изявени български спортисти и любими лица от телевизионния екран ще бъдат "Добрият пример" и заедно ще подадат ръка на деца със специални потребности чрез участие в благотворителен боулинг турнир.

Срещаме Евгени Иванов – Пушката, Саня Жекова и Валери Генов в залата, където се готвят за събитието на 10 октомври. „В трудни времена е много хубаво да подаваме ръка, когато имаме такава възможност. Инициативата е прекрасна, защото ще даде възможност на много любители на боулинга да се включат и да подкрепят една кауза, която наистина има нужда от по-сериозно финансиране“, каза Саня.

Снимка: bTV

Валери допълва: „Добрият пример е много важен и защото може много лесно да се предаде и на по-малките, на тези, които са след нас. И този пример да бъде попит от тях и след това да бъде дублиран, мултиплициран многократно“.

Снимка: bTV

Евгени е категоричен – трябва да покажем, че спортът е съпричастен към проблемите на всички и може да обединява хората за добра кауза.

Снимка: bTV

Гледайте във видеото как Натали учи Саня, Евгени и Валери на боулинг и елате да играете с тях в името на децата на 10 октомври!

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!