На концерт на "Мери бойс бенд" за първи път на сцената се качи 18-годишната дъщеря на Мария и Миро, която носи името на майка си Мария. Заедно със собствена група - съученици от математическата гимназия, Риа, както е псевдонимът й, представи дебютната си песен "Нашата игра".

Пред камерата на "COOL..T" Мария и Риа говориха откровено като майка и дъщеря за музиката и семейството. Риа написала песента "Нашата игра" по време на спортен лагер и веднага след това я изпратила на родителите си, за да я чуят.

"Бяхме на спортен лагер с фехтовката, с отбора и ми казаха, че последната вечер ще има шоу на талантите, всеки трябва да представи по нещо. Аз знаех, че ще изпея или изсвиря нещо. Решихме с една приятелка, която пише стихове, че можем да напишем песен заедно. Минаха 8 дни от тези 10 и тя осъзна, че нищо не й хрумва и ми даде няколко готови стихотворения. Аз избрах едно, което се казва "щастливо изпепелена" и го преобразих за една вечер в тази песен. В 12 ч. вечерта с китарата в стаята и то взе, че се получи", разказва Риа.

Майка й Мария казва, че през годините много пъти с баща й Миро са се опитвали да стопират опитите на дъщеря им да се занимава с музика, защото са смятали, че е прекалено малка и защото са предпочитали да пее на български. А Риа признава, че слуша предимно западна музика и е фен на парчета на английски. 18-годишното момиче признава, че цял живот е искала да се занимава с музика и да изразява това, което чувства чрез нея.

"Нещо, което хората не знаят, е, че аз бях бременна докато снимахме клипа на песента "Непознати улици" и всъщност Мими наистина от самото си зачеване слуша нашата музика. Тогава имахме много концерти и пях почти до самото раждане, така че тя е пътувала из България в мен и е слушала цели концерти с продължителност час и половина", разказва майка й Мери."Аз не съм сигурна дали, ако днес трябваше да избирам своя път дали, бих тръгнала по него отново. Да, музиката доставя изключително удоволствие, когато си на сцената, но има една несигурност, зависимост от всеки един човек, който трябва да си купи билет за твоето събитие. Всяка друга професия е много по-спокойна и човек може да разчита на себе си, обаче от друга страна ако запалиш хората, ако успееш да създадеш последователи, коя съм аз да те спра? Ако нещо наистина ми хареса винаги ги подкрепям", допълва Мери.

Риа не мечтае за успехите на своите родители. Тя иска да има свои. Свои почитатели, своя музика, своя сцена. Мечтае да свири с приятели и най-вече да го прави за самото удоволствие.

Съвсем скоро очакваме песента "Нашата игра" да се сдобие и с видеоклип.