Певицата Бритни Спиърс получи възможност за пръв път от 2 години да се защити по време на процеса за запрещението върху личността ѝ. Досега се водиха единствено изслушвания и дела, част от които имаха успех за нея, но случващото се в момента е една голяма крачка напред към свободата на 39-годишната певица.

На изслушването в съда в Лос Анджелис Бритни е много конкретна в желанията си:

  • Да осъди семейството си
  • Да направи интервю, в което да разкаже цялата истина, без да бъде потискана и цензурирана
  • Да се омъжи и да има още деца
  • Запрещението да бъде прекратено, без да се водят повече разследвания.

Когато съдията разпорежда делото да бъде затворено за публиката, Бритни изразява мнението си, че екипът й и баща й са „свършили добра работа с експлоатирането на живота ми“ и би предпочела хората да научат истината.

„Сега ви казвам истината, разбирате ли? След като казах на целия свят, че съм добре, аз излъгах. Не съм щастлива, не мога да спя, чувствам се депресирана и плача всеки ден! Искам живота си обратно!“.

Бритни споделя, че преди не е знаела, че може да внесе молба и да прекрати запрещението по-рано.

Освен всичко разбираме и че певицата няма контрол над тялото си, няма право да се ожени или пък да има деца:

„Имам спирала в себе си в момента, заради която не мога да имам деца и моите попечители не ми позволяват да отида на лекар, за да я премахне. Трябва да бъде припомнено на екипа ми, че те работят ЗА мен!“.

С Джъстин Тимбърлейк

Много популярни личности, сред които Шер, Марая Кери, Холзи и дори бившият на Бритни – Джъстин Тимбърлейк, изразиха подкрепата си към нея.

Повече по темата вижте в Ladyzone.bg: