Индийската актриса Айшвария Рай и дъщеря й са приети в болница, след като тази седмица бяха тествани положителноо за новия коронавирус - само дни след като съпругът и свекърът на боливудската звезда бяха приети в клиника, съобщава "Таймс ъф Индия", цитиран от "Ройтерс".

Снимка: Getty Images

Свекърът на Рай, 77-годишният Амитабх Бачан, и 44-годишният й съпруг Абхишек Бачан, които също са големи звезди в Боливуд, бяха приети в болницата "Нанавати" в Мумбай в началото на тази седмица.

Айшвария Рай, бивша Мис Свят, и нейната 8-годишна дъщеря Арарадя Бачан бяха под домашна карантина. Сега двете също са били приети в частната болница с COVID-19 в петък, твърди "Таймс ъф Индия".

Снимка: Getty Images

Вестник "Индиан Експрес", позовавайки се на информация от новинарската агенция "Прес Тръст ъф Индия", пише, че семейството реагира добре на лечението.

"Всички те са добре. Амитабх Бачан и Абхишек Бачан ще останат в болницата може би за ден или два", казва източник от болницата.

Говорителите на Айшвария Рай и болницата "Нанавати" засега не са коментирали информацията.

Снимка: Getty Images

46-годишната Айшвария Рай е снимала редица филми в Боливуд и Холивуд и е посланик на мултинационални брандове като козметичния гигант L’Oreal.

Досега Индия е регистрирала над един милион случаи на COVID-19, което поставя азиатската страна на трето място в света по заразени от новия коронавирус.

Вижте повече за боливудската актриса Айшвария Рай в Ladyzone.bg.