Бинди Ъруин, дъщерята на покойния Ловец на крокодили Стив Ъруин, и съпругът й, професионалният уейкбордист Чандлър Пауъл, очакват първото си дете, съобщи ЮПИ.

Двадесет и две годишната природозащитничка и телевизионна персона лично е оповестила радостната новина. Бинди Ъруин е публикувала в "Инстаграм" своя снимка заедно с 23-годишния си съпруг, на която двамата държат миниатюрна ризка за сафари.

"Бебе Боец Дива природа трябва да се появи на бял свят през 2021 г. С Чандлър сме горди да съобщим, че ще ставаме родители. За нас е чест да споделим този специален момент от живота ни с вас. Въпреки че съм в първото тримесечие на бременността, желанието ни е да бъдете с нас в това пътешествие от самото му начало.

С нетърпение очакваме мига, когато ще споделим новината, че това прекрасно малко създание е станало най-важното нещо в нашия живот. Подкрепата ви е от огромно значение за нас. Моля, споделяйте с мен вашите препоръки, позитивни вибрации и молитви", пише Бинди Ъруин.

Снимка: EPA

Чандлър Пауъл е споделил същата снимка в профила си в "Инстаграм", придружена от съобщението: "Да стана баща е най-голямото постижение в живота ми. С нетърпение очаквам да се впусна в това ново приключение с великолепната си съпруга. Би, ти ще бъдеш най-невероятната майка".

Бинди Ъруин и Чандлър Пауъл се ожениха в австралийски зоопарк през март тази година, след като се наложи да променят сватбените си планове заради коронавирусната пандемия.