Били Айлиш си спомня, че като дете е била "невероятно религиозна", макар че оттогава е променила вижданията си.

След като анализира песента "One of Us" на Джоан Осбърн по време на последния епизод от нейния подкаст "me & dad radio" в Apple Music, 18-годишната изпълнителка говори за вярата си като дете и влиянието, което това е оказало върху сегашните й религиозни възгледи.

"Не знам дали някой от вас знае - не мисля, че някога съм говорила за това. Когато бях малка, като когато бях малко дете, бях суперрелигиозна без определена причина", обяснява Били.

Айлиш продължава: "Семейството ми никога не е било религиозно. Не познавах никого, който да е религиозен. И по някаква причина като малко момиче просто бях невероятно религиозна. Това продължи години наред."

Били Айлиш е държала на вярата си, преди всичко това внезапно да изчезне, след което е стана "почти антирелигиозна".

"Не знам какво се случи в един момент. Просто изчезна напълно", спомни си Айлиш. 

"Беше странно. Защото след това няколко години бях почти антирелигиозна без причина. И не знам защо се случи това. Не знам какво ме направи такава", казва Били.

Оттогава Айлиш каза, че изпитва почит към всички вероизповедания и се радва да научава повече за това, в което останалите вярват. Тя смята, че хората със "затворени умове" са "жалки" и "куци". 

Вижте повече за Били Айлиш в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!