"Точна" и "Заплаха за всички" - така приятелите и колегите на Дженифър Лопес я определиха в интервю за списание "InStyle". Бен Афлек, който е бивш годеник и Джей Ло пък, мисли, че тя е една от най-трудолюбивите личности в Холивуд.

"Мислех, че аз работя много, но останах напълно безмълвен от това, с което тя се ангажираше и сериозността, с която приемаше работата си. И до днес тя остава най-трудолюбивият човек, с когото съм се сблъсквал в този бизнес", казва той.

Според него успехът й се дължи най-вече на усилената й работа, а самият той твърди, че е щастлив за всичко хубаво, което й се случва. 

Снимка: Ройтерс

Мишел Обама, бившата първа дама на САЩ и приятелка на певицата, пък споделя пред изданието, че най-силно впечатление у певицата й е направила нейната непоколебима решителност да използва талантите си, за да дава глас на безгласните хора.

"Независимо дали работи за подобряване на здравните грижи за майките и децата, насърчава хората да гласуват, или изпява сърцето си на президентска инаугурация, Дженифър винаги е знаела, че животът е най-добър, когато е споделен."

Какво мислят за латино певицата Чарлийз Терон, Матю Макконъхи и Донатела Версаче - четете в Ladyzone.bg.