„Шоуто на Николаос Цитиридис“ посрещна един от специалните си гости - Башар Рахал, с голяма изненада. В средата на студиото бомба очакваше актьора. Повод за сюрприза са безбройните филми, в които Рахал изиграва ролята на терорист. В края на предаването му се наложи да обезвреди взривното устройство, отговаряйки на въпроси, като за всеки верен отговор получи правото да избере кабел, който да бъде срязан. Дали бомбата беше обезвредена, или избухна, вижте във видеото.

Снимка: Олег Попов

Освен да покаже сапьорските си умения, Башар Рахал  разкри с какво се занимава в момента. Актьорът разказа интересна история, свързана с неговия колега Китодар Тодоров -  двамата много обичали да звънят на познати, с които да започнат сериозен разговор и да затворят на най-важната част. Рахал разкрива и защо са се сбили с Асен Блатечки в студентските им години.

Снимка: Олег Попов

Гост на Николаос Цитиридис беше и популярната челистка Тина Гуо, която разказа за началото на нейната кариера, когато  родителите ѝ не ѝ позволявали да слуша никаква друга музика, различна от класическа и я заключвали, за да може да свири по 8 часа на ден.

Снимка: Олег Попов

Тина ще разкрие подробности за работата си с филмовия композитор Ханс Цимер, заедно с когото тя е записвала десетки теми на популярни филми, сред които и „Жената чудо 1984“, чиято премиера се очаква да бъде скоро.

Челистката ще разкаже и за нейния афинитет към метъл музиката – нещо, срещу което родителите ѝ били твърдо против.