Днес в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ монологът беше посветен на туризма и по-коректно на сравнението между това как се рекламират като дестинации Гърция и България. 

Първи гост беше хумористът Самуил Петканов, който се изправи на дуел по смешки срещу Николаос. Гранд-дамите на българския театър Бойка Велкова и Параскева Джукелова разказаха за спектакъла „О, ти, която и да си“, посветен на жените и любовите в живота на Иван Вазов. 

Снимка: Олег Попов

Режисьор постановчик е самата Бойка Велкова, а четири от женските роли са поверени на Параскева Джукелова. Тъй като днес е и рожденият ден на Бойка Велкова, тя получи специален подарък – стихотворение, написано от екипа на шоуто по образеца на Вазовото „Тя се казваше Тамара“ и изпълнено от Параскева Джукелова.    

Шоуто продължи със забавен „репортаж“ затова как изглеждат театралните постановки след пандемията и с класацията „Топ 5 на нещата, които трябва да са по-дълги“. Финалната среща беше с талантливия млад спортист Александър Бачев, състезател по кайтфойл – една от най-трудните и майсторски дисциплини в сърфа. 

Снимка: Олег Попов

Александър демонстрира на живо пред камерите техники на управляване на сърфа във водите на Черно море, преди да излезе на плажа на къмпинг „Градина“, за да разкаже повече за своя спорт и за предстоящите състезания, както и за току-що получената диплома по физика от университета в Мюнхен.