Българският тенисист Васил Младенов, който има 3 национални титли, е един от участниците във втория сезон на предаването „Холостячка“ („Момата“) – украинската версия на „The Bachelorette“. В риалитито 16 мъже ще се борят, за да спечелят сърцето на една необвързана дама.

В този сезон в ролята на момата е украинската певица Злата Огневич. 35-годишната изпълнителка представи родината си на песенния конкурс „Евровизия“ през 2013-а, занимава се и с политика.

Решението си за участие в „Холостячка“ Васил Младенов коментира така: „Не дойдох, за да впечатля Злата с подаръци и пари. Дойдох да покажа друго. Дойдох, за да бъда себе си и да покажа какво имам отвътре. Несъвършен, но истински“.

Българският спортист и певец сподели вълнението си от началото на шоуто, като публикува снимки в профила си в Инстаграм с думите:

„Най-накрая срещнах Злата. Толкова много емоции! Първото парти беше невероятно! На церемонията с розите сърцето ми щеше да изскочи от гърдите, но получих бутониера от Злата. Това значи, че нашата история с нея тепърва започва!“.

Повече за Васко Младенов и за страстта му към музиката вижте в Ladyzone.bg: