"Очаквам с нетърпение петдесетте", споделя Анджелина Джоли в интервю за британския "Вог". Актрисата е корица на мартенския брой на изданието. 

Тя споделя, че приема възрастта си с абсолютна наслада. 

"Харесва ми да съм по-зряла. Чувствам се много по-комфортно в средата на 40-те си години, отколкото когато бях по-млада. Може би защото... Не знам... Може би защото майка ми не живя дълго. Усещам годините като победа, а не като тъга", споделя актрисата.

Анджелина живее заедно с шестте си деца Мадокс (19), Пакс (16), Захара (15), Шийло (14) и 12-годишните близнаци Вивиен и Нокс. 

"Бяхме на трамплина онзи ден и децата казаха: "Не, мамо, не прави това. Ще се нараниш." И си помислих: "Господи, не е ли смешно?" Един ден си екшън звезда, а на другия децата ти казват да слезеш от батута, защото ще се нараниш", казва още Джоли.

Актрисата има силни интереси в областта на политиката и човешките права. Разказва, че като по-млада е била абсолютна бунтарка. 

"Искаше ми се да съборя системата. Минах през различни фази на яд и шок от това, че милиони хора по света са подложени на геноцид и са жертви на войни. Но разбрах, че трябва да се боря, за да променя системата отвътре", разказва Анджелина Джоли.

В момента Джоли участва в проект за жени пчелари. Целта е да се обучават жени в различни страни да работят като такива. Началото е поставено в Камбоджа. 

Защо актрисата казва, че носи дрехите си до смърт - четете в Ladyzone.bg.