Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис излязоха с позиция относно обвиненията в сексуално посегателство срещу Крис Нот часове след като 67-годишният актьор беше уволнен от телевизионния сериал The Equalizer.

В съвместно съобщение, публикувано в социалните мрежи в понеделник, актрисите заявяват, че са "дълбоко натъжени да чуят обвиненията" срещу Нот - техния дългогодишен партньор в "Сексът и градът", с когото наскоро се завърнаха на екрана с "Просто ей така..." (And Just Like That...) по HBO Max.

"Подкрепяме жените, които споделиха болезнените си преживявания. Знаем, че това трябва да е много трудно и ги поздравяваме за това", допълват актрисите.

Yahoo потвърждава, че Нот няма да се върне в The Equalizer, тъй като последствията от скандала продължават. Нот, който същевременно беше изключен от агенцията си за таланти A3 Entertainment, играеше ролята на Уилям Бишоп в криминалната драма на CBS заедно с Куин Латифа.

"Крис Нот вече няма да снима допълнителни епизоди на The Equalizer, като решението влиза в сила незабавно", обявиха в съвместно изявление Universal Television и CBS. 

Вижте повече за Крис Нот в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!