Бърза интернет връзка, телевизор и прегръдките са сред 20-те неща, без които не могат британците, пише в. "Дейли мейл", позовавайки се на национално проучване.

То обхванало 2000 пълнолетни граждани на възраст между 18 и 65 години. Освен споменатите три неща, в топ 20 на благините, без които не биха могли да си представят живота поданиците на Нейно Величество, са приятел, на когото могат да разчитат, всекидневният душ, парното, традиционната чаша чай, изразът "обичам те", солидният брак, личният автомобил, очилата, кафето,шоколадът, чашата вино, добрият плач от време на време, английската закуска, халбата бира и т.н.

Една трета от запитаните държали изразът "обичам те" да им се повтаря много често. Същият процент анкетирани залагали на прегръдките и на стабилния брак.

Анкетата била проведена във връзка с излизането във формат Blue-ray на класиката на Дисни от 1967 година "Книга за джунглата", в която е включена песента "Основните потребности".

Една трета от запитаните мъже доверили, че не биха могли да живеят без своята любима халба бира, докато при дамите този процент се оказал едва 7 на сто. За жените шоколадът се явявал най-добрият им приятел, както и чашата чай.

Осемдесет и шест на сто от запитаните изразили мнение, че хората неправилно загърбват основните потребности на живота, каквито са любовта и приятелството, за сметка на материалните изкушения.