Какво е да си влюбен повече от 20 години? Възрастната двойка Гери и Дарвин се съблякоха за снимка, за да покажат какво означава истинска любов.

Моделите – Гери на 75, а нейния съпруг – на 70 години, са голи и заснети в мила прегръдка. Двамата са заедно повече от 20 години.

Снимките са заснети от американският фотограф Джейд Бел. „Отказвам да приема разпростране какво е красиво и какво не. Защо трябва да вярваме, че едно нещо е по-красиво от друго? Защо не можем да прием милиони, милиарди дефиниции на красотата?”, пише тя във „Фейсбук”.

Фотографиите бързо стават популярни в социалните мрежи, като към този момент публикацията е харесана от повече от 34 хил. души и е споделена от 18 хиляди.

Трогната от реакцията, Гери пише писмо на фотографа: „Искахме да покажем, че бръчките, остаряването и увисването на кожата не са бариери за любовта, освен ако сам не ги приемаш за такива. Като хубавото вино и качественото сирене, ние се чувстваме добре и сме по-влюбени на тези години, отколкото когато бяхме на 30 или 40”.