Продължението на комедията "Водещият" ще излезе по кината на 20 декември 2013 г., съобщи продуцентът на проекта Джъд Апатоу.

Дългоочакваният филм "Водещият: Легендата за Рон Бъргънди", в който Уил Феръл играе налудничав новинар от Сан Диего, ще се пренесе на големия екран в края на идната година.

"След точно една година "Водещият II" ще бъде по кината!!! Това е голяма работа", сподели Апатоу в социалната мрежа Туитър. Той разкри още, че сценарият на проекта е "безумно смешен", но засега остава "строго секретен като следващия "Междузвездни войни".

"Написан е от Уил Феръл и Адам Маккей, който освен това е режисьор. Прочетохме сценария преди няколко седмици. Хората се смееха толкова много, че след близо 40 минути ни свършиха всички сили. Беше трудно да го дочетем, защото се уморихме (от смях)".

"Никога не съм виждал човек да изпитва по-голямо удоволствие от свой образ от Уил, докато играе Рон Бъргънди. Толкова е щастлив от това, че е заразно. Но не мога да ви разкрия нищо, защото филмът е строго секретен като следващия "Междузвездни войни".