Непосредствено преди концерта на виртуозния китарист Тони Макалпайн (Tony MacAlpine) - 6 март в Sofia Live Club, ограничен брой фенове ще могат да присъстват на репетицията за концерта и да се срещнат лично Тони, който ще проведе специален VIP master class по китара. Освен да се учат от един от най-добрите съвременни китаристи, феновете ще получат уникални фланелки, плакат с автограф, както и ще могат необезпокоявани да разгледат техниката и инстументите, с които работи основателят на Planet X.

За да се включите в майсторския клас, трябва да закупите един от VIP пакетите за събитието, които са в продажба на официалния сайт на музиканта. Цената на целия VIP пакет е 155 щатски долара.

Местата за майсторския клас, meet&greet и присъствие на репетицията са само 7.

VIP пакетът НЕ осигурява достъп до концерта. Закупилите пакет трябва да притежават и билет за шоуто на 6 март, за да могат да влязат.

Преди Тони Макалпайн да се качи на сцената на софийския клуб, феновете ще могат да видят на живо изпълненията на американската прогресив банда Agent Cooper и китаристът Даниел Пике (Daniel Pique).

Билетите за концерта могат да бъдат намерени в мрежита на Ticketstream.bg и Eventim.bg.

Пропуските са на цена от 40 лева, а в деня на концерта цената ще е 45 лева. Началният час е 21:00ч.