След огромния интерес, който предизвика ексклузивния лайв на Тодор Колев в "Строежа” през ноември 2011-а, актьорът се завръща с втори концерт на 26 април.

"Как ще го стигнем?" II част отново се организира от "Строежа", но този път ще се случи в столичния клуб *MIXTAPE 5*, в подлеза на НДК, с идеята повече фенове на Тодор Колев да могат да посетят събитието. Концертът от 24 ноември 2011-а бе изцяло разпродаден седмица преди датата, а търсенето на билети достигна истерични измерения.

Сценарият на предстоящия лайв ще бъде подобен предишния: идеята е много от познатите песни на Тодор Колев да бъдат интерпретирани от популярни изпълнители.

Отново вокалисти ще бъдат Ясен Зердев, Рут, Миленита, Димо от P.I.F., Сърмата Хари от Шкода, Иван Гатев от Saltriver и Лок Маруху. В състава от инструменталисти влизат Веселин Веселинов-Еко на бас, Ангел Дюлгеров - китара, Милен Кукошаров - клавишни, Росен Ватев - барабани, Михайил Йосифов - тромпет и Вили Стоянов - тромбон. Джанго Зе ще предприемат специално пътуване от Варна за собствен сет. Все още се коментират възможности за включване на още имена от българската музикална сцена.

Снимка: Строежа

В сета отново влизат парчетата "Жалба за младост", "Как ще ги стигнем?", "Самотният човек", "Автобиография", "Фалшив герой", "Песен за любимия град", "Нашия сигнал", "Шуменски влак", "Сто кила ракия давам", "Камион ме блъсна", "Черно море", "Песен за средната възраст", "Жигули" и др.

Този път Тодор Колев ще остане на сцената за по-дълго време. По време на концерта в "Строежа" бе предвидено актьорът да изпълни три парчета, но след бурни аплодисменти на публиката, той прибави и "Виолета" към "Песен за любимия град", "Фалшив герой" и "Нашият сигнал".

Билетите за концерта, посветен на Тодор Колев, се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им на предварителна продажба е 15 лева, а на самата дата и на място - 20 лева. Броят на билетите в продажба е 600.