The Subways идват за концерт у нас на 19 май! Актуалната британска група ще свири в София по покана на Строежа и *MIXTAPE 5*, като вторият клуб ще бъде домакин на събитието.

Това е поредната добра възможност българската публика да гледа отблизо една от световноизвестните съвременни банди, участваща обикновено на сцените на фестивали като Glastonbury, T in the Park, Download, Reading and Leeds Festivals, а през 2012-a им предстоят такива като Rock am Ring и Sziget.

The Subways станаха особено популярни приз 2008-а след участието им в хитовия филм на Гай Ричи "RocknRolla". Впечатляващото "Rock & Roll Queen", използвано като основен музикален мотив в лентата и официалните трейлъри, бързо се налага по цял свят, включително и България. Освен това, от 2004-а година насам групата издаде 3 албума, последният от които - "Money & Celebrity" (септември 2011), е продуциран от Стивън Стрийт (Stephen Street), работил с банди като The Smiths, Blur, Kaiser Chiefs, The Cranberries, Babyshambles.

Билетите за концерта на The Subways на 19 май в *Mixtape 5* се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 30 лева на предварителна продажба и 35 лева в деня на събитието и на входа на Mixtape 5. Броят на билетите е ограничен и организаторите препоръчват предварителното им закупуване!