Режисьорът Куентин Тарантино запретва ръкави по нов проект, който, според редица източници ще носи заглавието "Killer Crow".

Звездата даде интервю, в което разкри, че най-новата му драма "Джанго без окови" и предходната му продукция "Гадни копилета" могат да се окажат част от трилогия за хора, надигнали се срещу своите потисници.

"Първоначалната ми идея за "Гадни копилета" бе да създам огромна история, включваща няколко по-малки, част от които видяхме във филма, и няколко други за черни войници, които не са били прецакани от американската армия", коментира холивудската легенда.

"Чернокожите войници в общи линии тръгват на нещо като индиански боен поход. Убиват куп бели части и бели офицери във военна база, проправяйки си път към Швейцария. Не зная докъде ще ме доведе това, но в цялата тази работа има нещо, което предполага трилогия", допълни в характерния си стил Тарантино.

Куентин сподели, че историята на филма ще се развива след Десанта в Нормандия през 1944 г. Той посочи още, че част от сценария вече е готов.

"Вече имам повечето написано. Готово е за правене. Просто трябва да довърша втората половина".