Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" пристъпват към основната част от ексклузивното си клубно турне. На 25 октомври групата ще свири в София - клуб "Строежа".

Именно по инициатива на Строежа Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи се завърнаха на клубната сцена. През март тази година Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" изнесоха първия си клубен концерт от десет години насам, който очаквано бе изцяло разпродаден, а през юли събраха повече от 1000 души на открито в Pork Pie.

В двучасовия сет на музикантите са включени емблематични парчета като "Рай", "Към", "Тя", "Да", "Пропаганда", "Хромозоми", "Аз ли съм или не съм", "Едно", "Не", "Фойерверк" и много други, включително съвсем прясното "Хеликоптер".

Билети за концерта в четвъртък се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 7 лева на предварителна продажба и 8 лева на самата дата и на място.

На 25 октомври "Строежа" ще отвори врати в 20:00, а Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще излязат на сцената точно в 22:00.

Турнето:

27 октомври - Music Groovy Club, Бургас
2 ноември - клуб Il Mondo, Стара Загора
3 ноември - клуб Vintage 33, Варна
14 декември - Galaxy Bowling, Велико Търново
15 декември - Galaxy Bowling, Плевен