Италианската банда Gabin идва у нас за два концерта в столичния Sofia Live Club. Симпатягите Масимо Ботини, Филипо Клари и компания ще разтанцуват родните фенове на 23 и 24 ноември. Бандата и преди е гостувала у нас – през 2003г., когато разтърсиха зала 1 на НДК.

Билетите за концертите се продават в мрежата на Eventim на цена от 30 лева на предварителна продажба. На място в дните на концертите пропуските ще струват 40 лева.

btvnews.bg даде възможност на феноветe на групата да си спечелят пропуски за концерта на 24 ноември в Sofia Live Club. Единственото, което трябваше да направят мераклиите, е да отговорят бързо и вярно на въпроса, публикуван във Facebook профила на седмичното ни списание "bEST”>>>

Първите двама, които отговориха вярно на въпроса във Facebook, спечелиха двойни покани за събитието. Победителите са: Огнян Георгиев и Тони Иванова! Честито!

За Gabin:

Gabin са една от гордостите на италианската музикална сцена и песните им заливат радиоефира в родната Италия.

Бандата може да се похвали с много хитове, два от които влизат в саундтраците на две холивудски продукции: “Into My Soul” в "Свекървище” с Дженифър Лопес и Джейн Фонда и "Bang Bang To The Rock 'N' Roll” във "Фантастичната четворка” с Джесика Алба, Крис Еванс и др.

Първите два албума на Gabin - Gabin и Mr. Freedom, са издадени в повече от 30 държави, включително САЩ, Франция, Австралия и Русия.

Красивият глас на Мая Купър (Mia Cooper) съпътства е неизменна част от живите изпълнения на бандата през последните 3 години. Изпълнителката играе важна роля и в създаването на текстовете за последния албум на групата.