Касета с шест неиздадени песни на Radiohead отива на търг в Стокпорт на 14 септември тази година, предаде nme.com. Местната аукционна къща Omega Auctions възнамерява да продаде за не по-малко от 1000 британски лири. 

Касетата е била записана през 1986 г., когато групата се наричала On A Friday. Записът съдържа следните песни: "Fragile Friend", "Girl (In The Purple Dress)", "Everybody Knows", "Mountains" (On The Move)"`, "Lemming Trail" и «Lock The Door». Парчетата не са излезли в нито едно издание на групата.

Касетата е предадена от мъж, който се представил за приятел на музикантите. Той заявил, че е учил заедно с тях в закрито училище за момчета в Абингдън. Като доказателство мъжът предал снимка, на която е заснет с музикантите. Участниците от групата се запознали в училището в Абингдън и през 1985 г. създали On A Friday. Името е избрано, защото репетициите се провеждали всеки петък. През 1991 г. групата се преименува на Radiohead по молба на звукозаписната компания EMI, с която е подписала договор. Общо групата е пуснала 8 студийни албума, всеки от който е получил златен или платинен статут.