Рут Колева ще се включи като гост в шоуто на Стефан Вълдобрев тази сряда – 25 юло, в Pork Pie (София). Двамата пизпълнители имат обща песен към саунтрака на филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", която се очаква да изпълнят по време на концерта.

Събитието е едва вторият клубен концерт за Стефан и "Обичайните заподозрени" след повече от десетгодишна пауза. Заедно с него на сцената ще излязат Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи.

Групата ще свири повече от 2 часа, като в сета влизат любими хитови песни на Вълдобрев - "Едно", "Към", "Рай", "Фойерверк", "Тя", "Пропаганда", "Не", "Вълк", "Да", "Аз ли съм или не съм" и много други. Стефан Вълдобрев ще добави като бонус акустична част, в която ще представи свои музикални композиции, писани за филмови и театрални продукции.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 5 лв. на предварителна продажба и 6 лв. на самата дата и място. Вратите на клуба отварят в 19:30, а концертната част ще стартира в 21:00 ч.

Партньори в организацията са клубовете Pork Pie и Строежа.