Забравя ли се този ужас?

Отговорът е "не!". И това не пагубно само за тези над 50 млн. завинаги травмирани интернет потребители, които са гледали “Friday”, а и за самата Ребека Блек – тя никога няма да може да заличи първото впечатление, което създаде с този тотален анти-хит. Или поне ще трябва да доста да се потруди. И трябва да признаем, че тя наистина се опитва.

Младата изпълнителка опита да се наложи с няколко "нормални” поп парчета (като "My Moment" и "In Your Words"), но въпреки милионите гледания в YouTube, не успя да се добере до световния елит.

И какво остана? Кавър на Риана – това остана. През последните дни Ребека Блек отново привлича вниманието към себе си с кавър на парчето "Stay", в което си партнира с друга YouTube сензация – Дейв Дейс.

Не можем да си изкривим душичките, г-ца Блек звучи много-много по-добре, отколкото очаквахме. Песента постепенно набира скорост в YouTube и вече е гледана над 200 000 пъти. Едва ли и с този кавър Ребека ще успее да повтори "успеха” на “Friday”, но й го признаваме.

На вас харесва ли ви изпълнението? Смятате ли, че тази млада изпълнителка има потенциала да стане суперзвезда? Има ли силите и таланта да заличи негативите от първото впечатление? Споделете в коментарите!