Последен шанс да си спечелите двойна покана за партито с холандското трио Kraak & Smaak! Вчера – във втория ден на играта, условието беше:

Действието във видеото към един от хитовете на Kraak & Smaak се развива в боулинг зала! Първият от вас, който публикува линк към това видео в коментарите под този материал, печели двойна покана за партито с Kraak & Smaak в Sofia Live Club!

Първи с линк към видеото на "Squeeze Ме" се включи потребителят just.reny. Оказа се, че зад това име се крие дама – Ренета, която вече е информирана как може да си получи поканата.

Ето и последното условие в третия ден на играта – 5 април:

В едно от видеата на Kraak & Smaak главният герой е говорител (муз. колона) с крачета. Първият от вас, който публикува линк към това видео в коментарите под този материал, печели двойна покана за партито с Kraak & Smaak в Sofia Live Club!

Успех!

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ЗАБЕЛЕЖКА! Ако не си от София, организаторите на играта не се ангажират с поемането на транспортни разходи и престой в столицата за концерта. Естествено, можеш да участваш в играта, но ще трябва сам да си осигуриш пътуването и престоя в София.