Kottarashky & The Rain Dogs са поредната атрактивна родна банда, която ще гостува на движение "Промяна за студентите" в "Строежа" този вторник – 27 ноември. Събитието е част от серия клубни състезания за студенти. На 27 ноември е последното издание от квалификациите, като финалът, на който ще се срещнат най-добрите 8 отбора (от общо 32), е насрочен за 4 декември.

В предстоящия Студентски куиз участие ще вземат основно студенти от УНСС, Софийски университет, УАСГ, Медицински университет и Технически университет-София. Част от специалностите, които записалите се за куиза изучават там, са: Медицина, Право, Международни отношения, Финанси, Бизнес икономика, Човешки ресурси, Енергиен бизнес, Публична комуникация, Публична администрация, Авиационна техника и технологии, Физика, КПТМ, Славянски фолологии и т.н.

На 27 ноември "Строежа" ще отвори врати в 18:00. Куизът стартира в 19:00, а концертът на KOTTARASHKY & The Rain Dogs започва точно в 22:00.

Събитието е безплатно, но с цел комфорт и спазване на капацитета на клуба, влизането и гарантираното присъствие за цялата вечер ще стават с получени на входа на клуба ленти за достъп.