Британският рапър, текстописец, актъор и режисьор Plan B, ще се качи на главната сцена на EXIT 2012, а Dance Arena ще бъде разтърсена от Avicii, Felix Da Housecat и Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

"Oi! I said Oi! What you looking at you little rich boy!"

Вероятно разпознахте рефренът от песента “Ill Manors” - новата песен на Бен Дрю (Ben Drew), или както е по-познат Plan B. Парчето е включено в саундтрака на филм със същото заглавие. Кой е продуцент на филма? Plan B, разбира се. Основната тема в парчето и филма са бунтовете в Лондон през 2011 година. Песента се превърна в хит, а “The Guardian” я определи като “първата наистина добра бунтарска песен от години насам.”

Снимка: ПР
Първото ново попълнение на Dance Arena е на една изгряваща звезда на електронната сцена – Avicii, който застава убедително на 10-о място в класацията “Топ 100 диджеи за 2011”. Само на 21-годишна възраст. Avicii е диджей, продуцент, работи по много ремикси, сред които хита “Levels”, който влезе в Топ 10 на 14 европейски държави.

Dance Arena приветства отново и Felix Da Housecat! Той е част от втората вълна иновативни диджеи от така наречената Chicago House Wave. Албума му от 2001-а година “Kittenz and thee Glitz” поведе световна тенденция в развитието на стила като цяло.

Снимка: ПР
Под прякора Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) стои Орландо Хигинботъм (Orlando Higginbottom), който също се присъединява към артистите на Dance Arena на EXIT 2012. През май месец се очаква да излезе дебютният албум на диджея, който със сигурност ще звучи в Петроварадинската крепост през юли.

Билети:

Промоционални условия, валидни от 19 март до 15 април 2012:

Със закупуването на 4 билета за фестивала, получавате 1 билет бонус + 5 безплатни места за къмпинг.

Най-бързите от вас, които закупят билетите си до 1 април имат и допълнителна изненада – безплатно членство в програмата Exit Tribe 2013 loyalty, която ще ви донесе широк диапазон от отстъпки, изгодни предложения и специално VIP отношение на фестивала догодина!

Стандартни цени на билетите валидни от 15 февруари 2012 до 1 юли 2012:

Билет за всички дни на фестивала феста – 120 лева.

Къмпинг билет – 50 лева.

Премиум билет – Билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг – 210 лева.