Британската група One Direction е завършила записите на новия си, трети албум, предаде телевизионният канал MTV News, позовавайки се на приятеля на бандата и неин чест сътрудник Ед Шийран.

Според Шийран той бил напълно готов. Но според дискографската компания на състава "Columbia" момчета все още доизпипват някои от парчетата

Новият диск ще е продължение на албума им "Take Me Home" от 2012 г. и той трябва да излезе до края на годината. Луис Томлинсън обаче настоя, че бандата няма да избързва с пускането на новия си диск.

"Преди около месец и половина започнахме работа над новия албум, заяви той пред в. "Дейли стар". Композираме и записваме песни, докато сме на турне. Много сме щастливи. Не искаме да избързваме, но албумът ще е готов за Коледа."

Носеха се слухове, че бандата, която включва също Хари Стайлс, Лиъм Пейн, Зейн Малик и Найл Хоран, може би ще си вземе неколкомесечна почивка, за да работи над записите.

"Говореше се, че момчетата от One Direction ще си вземат отпуск преди излизането на новия им албум, заяви източник, близък до бандата. Те обаче решиха албумът да излезе докато са на върха на славата си, така че появата му на пазара вероятно ще съвпадне с Коледните празници."