Момчешката група One Direction беше посрещната от хиляди крещящи фенове за премиерата в Лондон на триизмерната документална лента "One Direction: This Is Us". Същевременно музикалният магнат и продуцент Саймън Кауъл за пръв път потвърди публично предстоящото си бащинство.

53-годишният Кауъл - собственик на музикалната и телевизионна продуцентска компания Syco, която менажира One Direction, очаква дете от омъжената светска дама Лорън Силвърман.

Досега магнатът отказваше да коментира предположенията около предстоящото му бащинство. На червения килим за премиерата на документалния филм за One Direction обаче Саймън Кауъл е заявил за Би Би Си, че "нещата в живота му са се променили към добро".

"Горд съм, че ще ставам баща. Преди не съм се замислял за бащинство, но сега знам, че се чувствам добре", е споделил Кауъл, определяйки Лорън Силвърман като "много специална за него жена". Магнатът е казал още пред репортерите, че ще позволи на детето си да стане поп звезда, стига той да му е мениджър.

Саймън Кауъл играе основна роля в създаването на One Direction. Групата се сформира през 2010 г. след участието в продуцираното от Кауъл риалити за музикални таланти "X Factor". Петте момчета бързо пробиха на световната сцена и си създадоха вярна армия от фенове, основно тийнейджърки.

На Лестър скуеър в Лондон почитателите на Хари Стайлс, Зейн Малик, Луис Томлинсън, Найл Хоран и Лиъм Пейн лагеруваха дни преди премиерата на "One Direction: This Is Us", с надеждата да зърнат отблизо своите музикални идоли. За сигурността на One Direction бяха взети специални мерки.

Триизмерната лента на "Сони пикчърс" е заснета в 3D формат от режисьора Морган Спърлок и включва концертни записи и кадри от живота на момчетата зад сцената и от турнетата им през последните две години. Документалният филм "One Direction: This Is Us" излиза на екран във Великобритания на 29 август. Ден по-късно лентата тръгва по кината в САЩ.