Фенове на "REVОЛЮЦИЯ Z: Секс, лъжи и музика” откриха поразителната прилика между фронтмена на музикалната банда в сериала (Тино) със Сид Вишъс - басиста на легендарните пънк икони Sex Pistols.

Визуално двамата са като еднояйчни близнаци, като единствената разлика тук е, че Тино поема електрическата соло китара в епизодите от сериала, докато Сид така и не се научава да свири като хората на бас китара, като дори моли басиста на Motorhead Леми да го научи да свири на инструмента.

Въпреки това, към края на своята кариера (респективно живот) е полагал значителен труд за овладяване на своята бас китара. За жалост, пристрастяването му към твърди наркотици като хероин е оказало крайно негативно влияние както върху неговото здраве, така и върху неговото свирене и сценично поведение. Една от главните причини за това пристрастяване според редица очевидци, е неговата интимна връзка с бившата стриптизьорка и проститутка Нанси Спънджен…

Дали нашето момче го чака известността и златните плочи на Сид и шайката от Sex Pistols? Остава малко време, за да разберем.