Филмът на прочутия режисьор Мартин Скорсезе "The Wolf of Wall Street" с Лео ди Каприо в главната роля няма да бъде готов до 15 ноември, когато беше обявено по-рано.

Според информация на "Холивуд Рипортър", Скорсезе все още монтира лентата. Времетраенето на вече готовата режисьорска версия е 180 минути, докато продуцентите от студията "Парамаунт" настояват за съкращения.

Скорсезе и киностудията се надяват, че филмът ще излезе на голям екран по Коледа. Ако работата по "The Wolf of Wall Street" се забави, тогава лентата ще излезе догодина и съответно няма да може да участва в борбата за "Оскарите".

Филмът на Скорсезе се базира на мемоарите на борсовия брокер Джордан Белфърт, който става мултимилионер на млади години и харчи луди пари за купони и наркотици. През 1998 е обвинен в борсови машинации и пране на пари, за което влиза в затвора.

Благодарение на сътрудничеството си с ФБР той излиза след по-малко от две години. След освобождаването си Белфърт се отказва от пиенето, пише мемоари и печели пари от лекции и различни тренинги.