Ник Картър от групата "Бекстрийт бойс" пише не само песни, но и книга. Мемоарите му ще бъдат публикувани на 24 септември от издателство "Бърд стрийт букс". 33-годишният Картър е първият певец от групата, който ще публикува книга.

Автобиографичната книга ще включва разкази за тийнейджърските години на Картър като член на мултиплатинената група "Бекстрийт бойс" и за пристрастяването му към наркотиците и алкохола.

По-малката му сестра Лесли, която злоупотребяваше с наркотиците, умря миналата година. По-малкият му брат Арън също е музикант. Ник Картър е сгоден за Лорън Кит. Осмият албум "In a World Like This" на "Бекстрийт бойс" ще излезе на 30 юли.

Леа Мишел пък ще разкаже за многобройните прослушвания, в които е участвала, в своя книга. Актрисата от сериала "Клуб Веселие" е сключила договор с издателството "Хармъни букс", филиала на "Рандъм хаус". Мемоарите й "Амбицията на брюнетката" ще бъдат публикувани през пролетта следващата година.

26-годишната Мишел е известна също с участието в бродуейската постановка "Пролетно събуждане" и филма "Новогодишната нощ".