Добре дошли на борда на петъчния TRACKTOP. Седмичната музикална екскурзия този съвпада с Дена на баптистите (Тринидад и Тобаго) и Деня на цветята (Барселона) и по този повод отделяме няколко реда да честитим на всички баптисти от Тринидад и Тобаго, с които някога ще се запознаем, както и на всички барселонски flores.

След като се отчетохме с възпитание, време е да ви представим по-интересните (според нас) сингли и албуми, които обогатиха музиката през последните 5-6-7-8 дни.

Започваме с Silversun Pickups и "Bloody Mary (Nerve Endings". Бандата пусна сингъла тази седмица, а новият албум "Neck Of The Woods” излиза на 8 май.

Новото парче на Chromatics също вече е на пазара. Освен име на сингъла, "Kill For Love" ще бъде и името на предстоящия нов албум на американската банда.

"Expire" е нов сингъл от инди пънк-рок бандата Screaming Females. 

Ако не сте се усетили още миналата седмица, част от предпочитанията на един от редакторите са към британския хип-хоп и грайм. Затова тази седмица отбелязваме официалното излизане на пазара на новия сингъл на Clement Marfo&The Frontline. Парчето се казва "Mayhem” и се очаква да постигне успеха на предхождащите го “Overtime” и "Champion”.

От няколко дни вече можете да си закупите и новия сингъл на Feist. Младата канадска изпълнителка представя "The Bad In Each Other". Парчето трупа харесвания във VEVO от два месеца, но сега вече излезе на музикалния пазар (в по-напред-от-нас страните :( ).

All-American Rejects e от бандите, които моментално разконспирирате като американски, дори и да не знаете "заглавието им”. Новият албум на бандата - "Kids In The Streets", излезе тази седмица, а ние ви предлагаме да чуете първия сингъл от него...

Докато се "раждаше" този текст, King Charles пусна на Facebook страницата си чисто новото си видео към парчето "Lady Percy". Нямаше как да не го споделим с вас... Long Live The King!

Между другото през изминалата седмица излезе и новият албум на Мадона - MDNA, но към него нямаме отношение.