Дочакахме края на поредната работна седмица и мислите вече са настроени на по-забавна вълна – уикенд вълна. Ако все още нямате конкретен план за стартиране на уикенд забавлението (и сте в София), на помощ идва KRISTA. Изпълнителката се качва на сцената в столичния Back Stage Club тази вечер – 15 февруари. KRISTA ще изпълните собствените си хитове, както и кавъри на Майкъл Джексън, Алиша Кийс, Стиви Уондър и др.

В съботната вечер - 16 февруари, пък клубът ще бъде домакин на представянето на нов музикален проект. Бившият вокалист на група "Сафо“ - Влади Михайлов, ще представи новата си банда – "Vladi & The Lads.

И тъй като, за съжаление, уикендът ще свърши, ето предложенията за разтуха на душата на Back Stage Club за следващата работна седмица:

На 19 февруари от 20:00 часа почитателите на JAZZ музиката могат да слушат на живо изпълнения на Progressions Trio, а от 22:00 ч. на сцената излизат ACOUSTIC SOUL.

На 20 февруари клубът е домакин на първия по рода си акустичен лайв на РОБЕРТА – Rock & ClassiX, с участието на Младен Тасков (пиано) и Тони LANGUAGE (китара).

На 21 февруари от 20:00 ч. може да видите "Точка БГ“, а от 22:00 ч. зад микрофона ще застанат Нора и Бисер със свой акустичен лайв концерт.

На 22 февруари от 22:00 ч. на сцената на BACK STAGE CLUB излизат група "ТЕ".

На 23 февруари ще ви посрещнем с Rhythm Boys и Toni Chembara, а вечерта на 24 февруари е запазена за харизматичните Preyah & Smooth.