Холандското трио KRAAK & SMAAK пристига отново на българска земя за парти на 13 април в столичния Sofia Live Club! Момчетата ще представят най-големите си хитове и по-нови парчета с помощта на любима си Беренис – гласовитата дама, която ги съпровожда в голяма част от техните лайв изпълнения.

"Heineken, Ван Гог и KRAAK & SMAAK – това са трите най-важни неща, които трябва да знаете за Холандия” - така обичат да се шегуват тримата холандци, които определят музиката си като "електро, но фънки с приятен вкус”.

KRAAK & SMAAK стартират като студиен проект на най-добрите холандски продуценти, диджеи и изпълнители - Oscar de Jong, Wim Plug и Mark Kneppers. Днес зад името на триото се крият едни от най-предпочитаните диджеи... и то не само в Европа. Сетовете им са енергичен микс от денс, фънк, брейк бийт, хаус, минимал и drum&bass.

Обиколили най-големите световни столици, фестивали, концерти и станали част от европейското турне на Faithless - култовите диджеи отново пристигат на наша територия, за да ни запознаят с парчетата от последния си албум и за да ни припомнят шеметните си по-стари хитове.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim на цена от 10 лева на предварителна продажба. На място в деня на събитието пропуските ще струват 15 лева.