Наближава концертът на очарователната ZAZ в София. На 30 май французойката ще излезе с бандата си на сцената на Зала 1 на НДК.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream, а също и от билетния център на НДК. Пропуските от 80 лв. вече са изчерпани, но все още има ограничен брой от тези на цена 70 лв. Останалите билети са от 45 до 60 лв.

"За мен мястото, на което пея, няма значение – дали съм на улицата пред няколко десетки минувачи или пък на огромен фестивал с публика от над 50 000 души – щом пея, значи съм щастлива! И да, продължавам да пея и под душа – повече рок, дори и поп…според настроението!”, споделя ZAZ в отговор на въпрос на един от българските й фенове.

Преди месец ZAZ обиколи и далечна Япония, а сега Европейското ѝ турне продължава – Германия, Швейцария, Белгия, Австрия, Русия, Сърбия, Македония и, разбира се, България, са само част от страните, които ще се радват на пленителната енергия на французойката.

От утре - 13 април 2012 г., организаторите от Teren Music ще дадат шанс на феновете на ZAZ да си спечелят покани за концерта, а също и албума на изпълнителката. Как ще стане това, феновете ще разберат утре от Facebook страницата на организаторите и от сайта на Teren Music.