Дългоочакваният концерт на група "Клас" на 19 април ще бъде в Зала 4 на Интер Експо Център, вместо в първоначално обявената зала Фестивална.

Поради провеждането на снимки на телевизионнo предaване, зала Фестивална ще бъде заета в продължение на четири месеца и няма да може да бъде използвана за концерти и други мероприятия през пролетта. В следствие на настъпилите промени, група Клас реши да премести събитието в Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

Снимка: Група Клас/Loud Concerts

Както вече беше обавено, на 19 април българската ню уейв легенда "Клас" ще се събере за първия си самостоятелен концерт след 19-годишна пауза. Това ще е и първата официална изява на живо след музикалните събития, посветени на Димитър Воев "Улица Нов живот".

Бандата подготвя шоу със зрелищнa мултимедия и ефекти. Групата ще изпълни най-големите си хитове от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, който предстои да излезе до края на годината.

"В процеса на работа започнахме да установяваме, че все повече хора се чудят дали някога отново ще ни видят на сцената. И най-сетне дойде един удобен повод да го направим", казва Иван Градинаров, един от създателите на бандата.

Дългогодишната пауза, група "Клас" обяснява със стремеж към качеството на музикалния продукт, който предлагат на аудиторията.

Билетите за концерта на група "Клас" са в продажба в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна на цена от 30 лева.